ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Milli İrade Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

İngilizce konuşma sınıfımızın etkinlikleri devam ediyor

May

Tüm işçi ve emekçilerimizin ve okul personellerimizin 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı Kutlu Olsun .

Nis

Başarıyı izleme ve geliştirme projesi (BİGEP)izleme ve değerlendirme sınavı okulumuz öğrencilerinin katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.

Nis

Soru çözüm gurupları etkinliği devam ediyor.

Nis

Çocuklar yeryüzünün saadetidir.23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun .

Nis

Ailenizin ve sevdiklerinizin ramazan bayramını en içten dileklerimizle kutlar hayırlara vesile olmasını diliyoruz ..İyi Bayramlar ..

Nis

Şanlıurfanın düşman işgalinden kurtuluşunun 104.yılı kutlu olsun ..

Nis

"7 Nisan Dünya Sağlık Gününüzü" Kutluyoruz .. Sağlıktan büyük zenginlik yoktur." Ralph Waldo Emerson.

Nis

25-31 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen "Kütüphaneler haftası"etkinliklerimizden karelerimiz ..#Kütüphanedeyiz ..

Mrt

Av.Mehmet GÜNEŞ tarafından verimli ders çalışma teknikleri ve ilham veren öyküler ,üniversite tanıtımı ve de tyt ve ayt konularında sunum yapılmıştır .Av.Mehmet GÜNEŞ beyfendiye katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Mrt

Sayın Av. Mehmet GÜNEŞ'in katılımıyla ''Verimli ders çalışma ve ilham verici öyküler'' seminerimizi yaptık.