Nis

Soru çözüm gurupları etkinliği devam ediyor.

Nis

Çocuklar yeryüzünün saadetidir.23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun .

Nis

Ailenizin ve sevdiklerinizin ramazan bayramını en içten dileklerimizle kutlar hayırlara vesile olmasını diliyoruz ..İyi Bayramlar ..

Nis

Şanlıurfanın düşman işgalinden kurtuluşunun 104.yılı kutlu olsun ..

Nis

"7 Nisan Dünya Sağlık Gününüzü" Kutluyoruz .. Sağlıktan büyük zenginlik yoktur." Ralph Waldo Emerson.

Nis

25-31 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen "Kütüphaneler haftası"etkinliklerimizden karelerimiz ..#Kütüphanedeyiz ..

Mrt

Av.Mehmet GÜNEŞ tarafından verimli ders çalışma teknikleri ve ilham veren öyküler ,üniversite tanıtımı ve de tyt ve ayt konularında sunum yapılmıştır .Av.Mehmet GÜNEŞ beyfendiye katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Mrt

Sayın Av. Mehmet GÜNEŞ'in katılımıyla ''Verimli ders çalışma ve ilham verici öyküler'' seminerimizi yaptık.

Mrt

Öğrencilerimizle birlikte düzenlediğimiz kermesimizde toplanan yardımlar İHH kanalıyla Filistin'e gönderildi.

Mrt

18 Mart Çanakkale zaferi ve şehitleri anma günü okulumuz öğrencileri tarafından kutlanmıştır ..Şehitlerimizin ruhu şad mekanları cennet olsun ..Saygı ,vefa ve Özlem'le ..

Mrt

Okulumuz Tanıtım Sunumu tıklayınız.

Mrt

Değerler Eğitimimiz Sayın "Salih HARTAVIOĞLU "Hocamız eşliğinde öğrencilerimize verilmiştir ..Hocamıza teşekkürimizi sunuyoruz ..

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma günü etkinliğimiz

Mrt