Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Programımız Öğretmen ve Öğrencilerimizle program ve yemek eşliğinde kutlanmıştır .

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma programı okulumuz öğrencileri tarafından gerçekleştirilmiştir .Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85.yılında okulumuz adına saygı ,minnet ve rahmetle anıyoruz ..Ruhu Şad olsun ..

Ekm

13 Ekim Dünya Afet risklerinin Azatılması Günü etkinliğine okulumuz öğrencileriyle katılım yapılmıştır

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ,etkinliklerimizle kutlanmıştır ..29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız ve 100.yıl dönümümüz bizlere armağan ,kutlu olsun ..

Okulumuzun İlkyardım Eğitiminden Kareler

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününüz Kutlu Olsun  .

Şehitmerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda kutlanmıştır .

May

Okulumuz  Mesleki Eğitim Merkezi bünyesinde  açılan Moda Tasarım teknolojileri hazır giyim model makineciliğinde 9 öğrencinin eğitimi tamamlamış olup, öğrencilere Ustalık Telafi belgelerimizi verdik.

Nis

Okulumuzun Gazetesi olan ''MİMTAL EDEBİYAT ''gazetemiz çıktı.Gazetemizin çıkmasında emeği olan ''Şükran TAŞDELEN ve Demet HAKSEVER ,Öğretmenlerimizi ve Öğrencilerimizi kutluyoruz ..Herkesin Emeğine sağlık..

Nis

''ŞURKAV GENÇ YAZARLARINI ARIYOR ''YARIŞMASI KAPSAMINDA OKULUMUZ İL BİRİNCİSİ OLMUŞTUR .

Mrt

Psikososyal müdahale oturumuları kapsamında okul Psikolojik Danışmanları ve Rehber Öğretmenlerimiz tarafından öğretmen oturumları gerçekleştirilmiştir.

Eyl

Okulumuz 9.Sınıf öğrencilerine rehber öğretmenlerimiz Muhsin YILMAZ ve Ömer Faruk ÇİFTÇİ tarafından okul kuralları hakkında bilginlendirme ve oryantasyon semineri yapılmıştır.