Mrt

Sevgili Gençler ;25/03/2024 tarihinde saat 14:00'da "Verimli ders çalışma teknikleri ve ilham veren öyküler "sunusunu Av .Mehmet GÜNEŞ  sizlerle  gerçekleştirecektir .Bilgilerinize ..

Mrt

Şbt

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından 22-23 Şubat tarihlerinde ilimizde düzenlenecek Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri Fuarı   tüm öğretmen ve öğrenci ve velilerimize   duyurulur.. Fuara katılımın sağlanması önem arz etmektedir..

Şbt

BİGEP TANITIM FİLİMİ ...

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Şubat Dönemi Sorumluluk Sınavı Tarihleri ve Sınava Girecek Öğrenci Listesi

Eyl

25.09.2023 tarihinden itibaren geçerli ders programı için, aşağıdaki  linke tıklayabilirsiniz

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Eylül Dönemi Sorumluluk Sınavı Tarihleri ve Sınava Girecek Öğrenci Listesi

Tem

Okulumuz, Milli Eğitim Bakanlığı onayı ile, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılından itibaren Eyyübiye ilçesinde bulunan Eyyübiye Kampüsü'ne taşınacaktır. Okulumuz yeni öğrenci alımında bulunmayacak olup, mevcut öğrenciler mezun olduktan sonra kapanacaktır.

Yeni Adresimiz: Asya Mahalesi Harran Üniversitesi Eyyübiye  Kampüsü Yerleşkesi Eyyübiye /ŞANLIURFA